Persondata politik

Persondatapolitik for nyhedsbreve

Live Viborg udsender et nyhedsbrev pr. mail cirka 52 gange om året. Indholdet er aktuelle informationer om events den indeværende uge.

Indsamling af personoplysninger

For at kunne sende nyhedsbrevet indsamler og behandler vi følgende personoplysninger om dig:

  • For- og evt. efternavn
  • E-mailadresse

Samtykke

For at modtage vores nyhedsbrev skal du give dit samtykke. Det sker i forbindelse med tilmeldingen, når du bekræfter din e-mail adresse.

Videregivelse af dine personoplysninger

Når du tilmelder dig, videregiver Live Viborg personoplysninger til Mailchimp, som leverer den tekniske platform for vores nyhedsbrev. Oplysningerne bliver kun anvendt af databehandleren til udsendelse af nyhedsbreve og bruges ikke til andre formål.

Afmelding

Du kan altid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde nyhedsbrevet – enten via linket i bunden af nyhedsbrevet eller ved at skrive til os på info@liveviborg.dk. Ved afmelding stopper vi straks med at sende nyhedsbreve til dig.

Brug og opbevaring af personoplysninger

Vi bruger personoplysninger i forbindelse med markedsføringsmæssige tiltag, bl.a. for at kunne målrette vores kommunikation til dig. Vi giver ikke dine personoplysninger videre til tredjemand.

Vi gemmer dine personoplysninger, så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet og i højst to år derefter.

De personoplysninger, vi bruger til udsendelse af nyhedsbrevet, har du selv afgivet.

Dine rettigheder

Du har ret til at klage til Datatilsynet, hvis du mener, at vores behandling af personoplysninger ikke lever op til lovgivningens krav.

Skriv til os på info@liveviborg.dk, hvis du:

  • ønsker at få adgang til dine persondata
  • ønsker at få dine persondata rettet eller slettet
  • ønsker at gøre indsigelse mod vores behandling af persondata i forbindelse med nyhedsbrevet
  • ønsker at klage til Datatilsynet

Vi svarer så hurtigt som muligt og senest en måned efter, at vi har fået din henvendelse.

Persondatapolitik for social Media

Vi anvender Facebooks API for at kunne give dig event oplysninger fra Facebooks Platform.

Med dit login på facebook og søgen videre til vores side, kan facebook følge dit digitale fodspor.

Læs mere om Facebooks Privacy and terms på dette link: Datapolitik

Vigtigt!

Vi forsøger på bedst mulig måde at navigere og opfylde alle til hver en tid gældende kriterier for at tilpasse os GDPR og lovgivning på området for Privacy and Policy.

Større ændringer eller omskrivninger vil blive kommunikeret ud i tilpasset interval.

Kontaktoplysninger på dataansvarlig:

Jan Hoppe Winther Nielsen
Merkurvej 82
8800 Viborg
Telefon Link
Email: info@liveviborg.dk